Brezplačna dostava za zneske nad 89,99 €!
Personal menu
Išči

Ujemite ritem poletja z modo za polnejše!

Ujemite ritem poletja z modo za polnejše!

Bistvo poletnih mesecev je, da si spočijete glavo in telo ter se ne obremenjujete preveč. S tem namenom je nastala poletna kolekcija Ulla Popken, ki vas bo spremljala skozi vse segmente toplih dni od jutra do večera in poskrbela, da vam izbiranje modnih kombinacij to poletje ne bo v breme. Ne glede na to, ali sončno sezono preživljate v mestu, na počitnicah ali morda v pisarni – Ulla Popken ima predloge za prav vsako situacijo!

Pripravljena na plažo
Če ste med tistimi srečnicami, ki nameravate mestni asfalt zamenjati z gozdom morskih valov, potem zagotovo veste, da se na to pot ne morete odpraviti brez kakovostnih kopalk. Ali dva. 😊 Kopalke Ulla Popken so ustvarjene po vaših oblinah, so izjemno kvalitetne in krojene tako, da vse dobro držijo na mestu, kar vam zagotavlja mir in čas za uživanje v morskih aktivnostih.

Če kopanje v morju raje zamenjate za kavo ali koktajl v senci, se založite s soparnikom ali kaftanom, ki ga preprosto vržete čez kopalke – hvaležni si boste, ko boste spoznali številne načine, kako jih je mogoče oblikovati.

Poletje v mestu
Verjamemo, da nas bo usoda vse povozila tam, kjer bomo del poletja preživeli v mestu, in takrat je še posebej pomembno, da izberemo lahkotnejše in zračne materiale, pod katerimi bo koža dihala in ki bodo vseeno ublažili pomanjkanje morskega sapice. V teh trenutkih izberite lanene hlače in bluze za maksimalno udobje.

 

Poletne obleke za vsako priložnost
Obleke Ulla Popken se bodo podale prav vsaki poletni priložnosti – od odhoda v pisarno, sprehoda po mestu do sprehoda ob morju ali obiska restavracije, hkrati pa vam bodo zagotovile maksimalno udobje. Dodaten plus je, da v vašem kovčku ne bo zavzel preveč prostora. 😊

Oddajte svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.