Brezplačna dostava za zneske nad 89,99 €!
Personal menu
Išči

Ulla Popken: Kjer se začne in konča iskanje kopalk za polnejše ženske

Ulla Popken: Kjer se začne in konča iskanje kopalk za polnejše ženske

Poletne temperature že trkajo na vrata, z njimi pa tudi poletne aktivnosti, ki vključujejo prvi izlet na morje. Pred tem pa pogosto sledi iskanje kopalk – dejavnost, ki marsikomu ni na priljubljenem seznamu. Vse razumemo, a kaj, če vam povemo, da obstajajo kopalke, ki se prilagodijo vam in vašim oblinam, ne obratno?

Kopalke ukrojene po vaših oblinah

Kopalke Ulla Popken so na voljo v velikostih od 42 do 62 in so zasnovane in izdelane tako, da poudarijo vse vaše prednosti in skrijejo morebitne pomanjkljivosti. Vsak model je skrbno zasnovan z namenom, da se v njem počutite izjemno udobno in samozavestno ter da vam zagotavlja svobodo in samozavest pri gibanju. Pravzaprav si samo predstavljajte sebe v kopalkah, ki se zdijo kot ukrojene samo za vas in vaše obline.

 

Udobje in stil tudi na plaži

Modeli Ulla Popken so narejeni iz visokokakovostnih materialov, nastavljivi trakovi zagotavljajo odlično oporo, oblazinjene košare pa so čvrste, da vse ostane na svojem mestu. Seveda lahko hkrati izbirate med 200+ čudovitimi modeli, različnih vzorcev in barv. Vse našteto je rezultat tega, da smo se zelo resno lotili ustvarjanja kopalk, ki zagotavljajo udobje in stil.

 

 

Odkrijte popolne kopalke za vašo postavo

Vse kolekcije Ulla Popken so ustvarjene z upoštevanjem različnih telesnih oblik in osebnih preferenc. Zato lahko najdete enodelne kopalke, dvodelne, tankini in kopalne obleke v bogati ponudbi – odvisno od vašega stila. Nekaj ​​je gotovo, kateri koli model boste izbrali, v naslednjih dneh se boste prepričale, da popolne kopalke zares obstajajo!

 

 

Oddajte svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.