Brezplačna dostava za zneske nad 89,99 €!
Personal menu
Išči

Obvestilo o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Dobrodošli na spletni strani Ulla Popken!

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani in za zanimanje, ki ste ga izkazali za naše izdelke in naše podjetje.

Ker je za nas izjemno pomembno, da je vaša zasebnost zaščitena pri uporabi naših storitev, spodaj navajamo, kako bodo vaši osebni podatki obdelani in varovani.

Osebni podatki

Osebni podatek je vsak podatek, ki se nanaša na identificirano osebo, torej na osebo, ki jo je mogoče neposredno ali posredno identificirati (npr. ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov ipd.).

Namen zbiranja

Osebne podatke zbiramo z namenom izboljšanja kakovosti vsebin, funkcionalnosti in storitev na ullapopken-croatia.hr, da bomo lahko zadovoljili vaše interese in potrebe, da vas lahko obveščamo o obstoječih in novih vsebinah, funkcionalnostih in storitvah ullapopken-croatia.hr, ki bi vas lahko zanimala in vam predstavila naše izdelke in storitve ter izdelke in storitve naših podružnic in partnerjev.

Podatki, ki jih obdelujemo

Dostop do spletne strani ullapopken-croatia.hr je brezplačen in registracija ni potrebna. Če se odločite za registracijo, lahko uporabite več vsebin in funkcionalnosti spletne strani ullapopken-croatia.hr. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Ne obdelujemo več osebnih podatkov, kot je resnično potrebno za vaše sodelovanje pri kateri koli dejavnosti na našem spletnem mestu. Ko se prijavite na glasilo, lahko obdelamo naslednje osebne podatke: vaše ime, priimek in e-poštni naslov. Poleg tega imate možnost, da vnesete dodatne osebne podatke, če želite.

Prejemanje promocijskih e-poštnih sporočil (novice, obvestila...) imate pravico preklicati tako, da sami onemogočite to funkcionalnost preko povezave "tukaj se lahko odjavite" na koncu promocijskega glasila.

Osebni podatki, ki jih moramo obdelovati ob prijavi na novice in tisti, ki jih vnesete prostovoljno, ne bodo vidni drugim uporabnikom (registriranim in neregistriranim) pri uporabi spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, kot tudi drugi osebni podatki, ki ste jih vnesli ob prijavi na novice. S prijavo na e-novice na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr izrecno soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov, ki ste jih vnesli za namen in na način, ki ga določa naša politika zasebnosti na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr.

  1.     Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Ulla stil d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in vaše osebne podatke obdeluje pošteno in zakonito.

Vaše soglasje. Vaše osebne podatke obdelujemo le na podlagi vašega soglasja - prosto podane in izrecne izjave, da obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih dali na voljo z registracijo in uporabo spletnega mesta za namen, določen v tem pravilniku o zasebnosti. Pri izpolnjevanju ustreznega obrazca, ki je na voljo na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr, bomo prosili za vaše soglasje.

Brez privolitve se osebni podatki lahko zbirajo in nadalje obdelujejo v primerih, določenih z zakonom.

Obdelava osebnih podatkov. Zbrane osebne podatke hranimo v elektronski obliki in za namen zaščite uporabljamo ustrezne tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za varstvo osebnih podatkov ter postopke za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov, ki niso na voljo drugim uporabnikom spletnega mesta. zagotoviti, da se uporabljajo v skladu z namenom predelave.

Ankete in vprašalniki. Občasno na naši spletni strani in v poslovalnicah izvajamo ankete, raziskave, vprašalnike ipd.. Podatke, ki jih na ta način zbiramo, štejemo za zaupne in jih uporabljamo izključno za potrebe Ulla stil d.o.o. Izključno zbirne rezultate tovrstnih anket in vprašalnikov, torej raziskav, lahko uporabimo za namene odnosov z javnostmi in jih delimo z vami na spletni strani ullapopken-croatia.hr

Sporočila v elektronski obliki. Ko nam pošljete e-pošto z vašimi osebnimi podatki, ne glede na to, ali gre za e-pošto z vprašanjem ali komentarjem, te podatke uporabljamo samo za izpolnitev vaših zahtev. Vaše e-poštno sporočilo ali obrazec lahko posredujemo tretji osebi, drugim zaposlenim v podjetju Ulla stil d.o.o. ali dobavitelji, da odgovorijo na vaše vprašanje ali izpolnijo vašo zahtevo.

  1.     Izbris in vaš dostop do osebnih podatkov

 

Shranjevanje osebnih podatkov. Vaše osebne podatke, ki ste nam jih dali na voljo ob registraciji, bomo hranili v času obstoja spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, torej v času trajanja vaše naročnine na novice. Vaše osebne podatke bomo nato izbrisali, razen če nam dovolite, da še naprej hranimo vaše osebne podatke.

Vaš dostop do podatkov. Pooblaščeni ste, da se od prejemanja novic kadar koli odjavite. Hkrati ste pooblaščeni, da kadar koli zahtevate obvestilo o tem, katere osebne podatke hranimo v naši zbirki osebnih podatkov registriranih uporabnikov, ter zahtevate spremembo ali izbris vseh ali nekaterih osebnih podatkov. To storite tako, da pošljete obvestilo s svojo zahtevo na e-pošto: info@ullapopken-croatia.hr. Če podate eno od takšnih zahtev, se bomo razumno potrudili, da preverimo vašo identiteto in preprečimo nepooblaščeno obdelavo osebnih podatkov.

3. Podatki drugih oseb

Glede na vsebino in funkcionalnost, ki jo uporabljate, vas lahko zaprosimo za določene osebne podatke o drugi osebi, da bi lahko to funkcionalnost uresničili (npr. pošiljanje elektronskih razglednic z navedbo imena in elektronskega naslova osebe, ki ji jih pošiljate). Teh osebnih podatkov ne obdelujemo, razen v obsegu, ki je potreben za doseganje funkcionalnosti, ki jo uporabljate. Prav tako teh osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen kadar to zahteva zakon. Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali na ta način, bomo izbrisali takoj, ko bo funkcionalnost, ki ste jo uporabljali, uveljavljena (npr. po tem, ko pošljete elektronsko razglednico).

4. Posredovanje osebnih podatkov drugim prejemnikom

 

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim prejemnikom, razen če nas za to pooblastite. Kadar pa je to potrebno za realizacijo nekaterih funkcionalnosti, vsebine ali storitve spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, menimo, da s privolitvijo v zadevno vsebino soglašate s posredovanjem vaših osebnih podatkov našim partnerjem/povezanim podjetjem. potrebno za dosego te funkcionalnosti. Zagotovili bomo, da naši partnerji/povezana podjetja obdelujejo vaše osebne podatke na način, ki ga določa ta pravilnik o zasebnosti na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr

5. Pravila za varstvo osebnih podatkov drugih spletnih strani / tretjih / tretjih oseb

Na spletni strani ullapopken-croatia.hr najdete povezave do drugih spletnih strani ali portalov. Pravila o varstvu osebnih podatkov na teh portalih se lahko razlikujejo od pravil spletne strani ullapopken-croatia.hr

Na naši spletni strani vam lahko ponudimo tudi funkcije družbenih omrežij, ki vam omogočajo deljenje osebnih podatkov na družbenih omrežjih. Zato vas naprošamo, da se seznanite s pravili o varstvu osebnih podatkov, ki veljajo na straneh drugega portala ali družbenega omrežja ali tretjih oseb.

6. Omejitev odgovornosti

Čeprav sprejemamo razpoložljive tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred naključno ali namerno zlorabo, uničenjem, izgubo, nepooblaščenim spreminjanjem ali dostopom, ne moremo jamčiti, da osebni podatki, ki jih zberemo, nikoli ne bodo po naključju razkriti, v nasprotju s pogoji tega pravilnika o zasebnosti.

V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, povzročeno uporabnikom ali tretjim osebam z nenamernim razkritjem osebnih podatkov.

Ker nimamo nadzora nad osebnimi podatki, ki jih posredujete pri dostopu ali uporabi drugih spletnih mest ali neposredno tretjim osebam (npr. pri sodelovanju v sponzoriranih dejavnostih), v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, ki bi vam lahko nastala ali tretjih oseb zaradi osebnih podatkov.podatki na ta način.

7. Statistika strežnika

Naš globalni omrežni strežnik uporablja statistični program. Ti programi so standardna lastnost vseh spletnih strežnikov in niso edinstveni za spletno stran ullapopken-croatia.hr, ki nam omogočajo identifikacijo tistih podatkov, ki naše uporabnike najbolj ali najmanj zanimajo. Takšen program je treba uvesti, da bo struktura naše spletne strani učinkovita in za merjenje obiska spletne strani ullapopken-croatia.hr

8. Varnost podatkov

Za varnost podatkov na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr in za zagotovitev, da so vsebina, funkcionalnost in storitve spletnega mesta ullapopken-croatia.hr dostopni vsem uporabnikom, ta računalniški sistem uporablja programe, ki spremljajo spletne obiske in prepoznajo nepooblaščene poskuse nalagati ali spreminjati podatke, pa tudi tiste, ki bi lahko na drug način poškodovali. Nepooblaščeni poskusi nalaganja ali spreminjanja podatkov na spletni strani ullapopken-croatia.hr so ​​strogo prepovedani.

 

Piškotki-Cookies

Pridržujemo si pravico do uporabe piškotkov na spletni strani ullapopken-croatia.hr

Kaj so piškotki?

Piškotki so skupek podatkov, ki služijo kot vaš anonimni individualni identifikator, na način, da ga določena stran spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, ki ga obiščete, pošlje vašemu brskalniku.

Namen piškotkov

Ko dostopate do določenega spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, vam pošljemo piškotke, ki so shranjeni na vašem računalniku in se uporabljajo za beleženje podatkov o vaših prejšnjih obiskih (npr. kolikokrat ste obiskali spletno stran ullapopken-croatia.hr). To pomeni, da bomo z vsakim naslednjim dostopom do ullapopken-croatia.hr iskali vaš piškotek, da bi lahko prebrali v njem zapisane podatke. Piškotek ne vsebuje vaših osebnih podatkov, omogoča pa hitrejše in učinkovitejše aktiviranje informacij, podatkov in nastavitev, ki ste jih predhodno sporočili pri dostopu in uporabi ullapopken-croatia.hr. Spletno mesto, ki ni del spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, ne more dostopati do naših piškotkov na vašem računalniku.

Spletno mesto ullapopken-croatia.hr spremlja statistično obiskanost svojih strani izključno z namenom pridobivanja potrebnih informacij o privlačnosti in uspešnosti svojih strani, pri čemer uporablja storitev tretje osebe, imenovano Google Analytics. Podrobne informacije tretjih oseb o tej storitvi in ​​zmožnost uporabnikov, da uravnavajo nastavitve piškotkov, ki so potrebne za to, so na voljo na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in učinkovito načrtovali prihodnje marketinške kampanje ter objavljali vsebine, ki ustrezajo vašim interesom, uporabljamo orodje Google Analytics.

Demografsko in interesno poročanje, ki zbira podatke o spolu, starosti in interesih uporabnikov.

Prepoved piškotkov

Imate pooblastilo, da prepovete prejemanje piškotkov s spletnega mesta ullapopken-croatia.hr, tako da izberete to možnost v meniju Orodja / Možnosti v vašem brskalniku.

9. Varstvo osebnih podatkov otrok na spletni strani ullapopken-croatia.hr

V neposredni komunikaciji z otroki po internetu vidimo edinstvene težave, ki jih povzroča varovanje njihove zasebnosti. Naše spletne strani, ki bi lahko pritegnile otroke in po možnosti zbirale osebne podatke otrok, mlajših od 14 let, so zasnovane tako, da kar najbolj varujejo otrokove pravice in zasebnost. V skladu s tem namenom in prizadevanjem:

Osebnih podatkov, ki bi jih lahko uporabili za stik z otroki preko interneta, NE obdelujemo, razen v primeru spletnih promocijskih iger. Takšni spletni kontaktni podatki se uporabljajo brez dovoljenja staršev samo za neposreden odgovor na otrokovo zahtevo in se ne bodo uporabljali za noben drug namen;

Osebnih kontaktnih podatkov NE obdelujemo brez povezave, razen za namen podelitve nagrad;

Tretjim osebam NE posredujemo nobenih osebnih podatkov. Na naših spletnih straneh seveda organiziramo in predstavljamo nagradne igre, ki bi lahko pritegnile otroke. Podatkov, ki jih zbiramo v nagradnih igrah, ne uporabljamo za noben drug namen kot za zaključek igre in teh podatkov ne delimo z nikomer zunaj podjetja Ulle Stil d.o.o. (z izjemo že omenjenih dobaviteljev).

Otrokom NE dovolimo, da brez dovoljenja staršev javno objavljajo ali kako drugače razširjajo osebne podatke ali drugo gradivo, ki nam ga pošljejo, niti ne spodbujamo otrok, da razkrijejo več informacij, da bi lahko sodelovali v nagradni igri ali drugi dejavnosti, kot je potrebno za sodelovati v zadevni dejavnosti.

Otroku je mogoče dovoliti, da nam pošlje e-pošto ali pa pošlje takšno sporočilo v obliki na primer elektronske voščilnice prijatelju preko naše strani. Odgovorili bomo na e-poštno sporočilo ali ga dostavili, odvisno od primera, vendar ne bomo shranili imen, naslovov ali e-poštnih sporočil v našo operativno bazo podatkov, niti teh podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam.

Spodbujamo vas, da prevzamete aktivno vlogo kot starš ali skrbnik in v zvezi s tem imate vedno pravico zahtevati dostop do vseh osebnih podatkov o vašem otroku, ki smo jih obdelali na enem od naših spletnih mest, lahko zahtevate izbris podatkov ( če so ti podatki še vedno v naši zbirki osebnih podatkov), in/ali nam prepovejo nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov o vašem otroku. Če ste starš in želite to pravico uveljavljati, nas kontaktirajte na e-naslov: info@www.ullapopken-croatia.hr

10. Varstvo podatkov pri spletnem plačevanju

Pri plačevanju s karticami v naši spletni trgovini uporabite WSpay ™ - napreden sistem za varen sprejem plačilnih kartic prek interneta.

WSpay™ zagotavlja popolno zaupnost podatkov o vaši kartici od trenutka, ko jih vnesete v plačilni obrazec WSPay. Podatki o plačilu se šifrirani posredujejo iz vašega spletnega brskalnika banki, ki je izdala vašo kartico. Ulla Stil d.o.o. nikoli ne pride v stik s popolnimi podatki o vaši plačilni kartici. Prav tako so podatki nedostopni niti zaposlenim v sistemu WSpay™. Izolirano jedro neodvisno prenaša in upravlja občutljive podatke ter jih ohranja popolnoma varno.

Obrazec za vnos plačilnih podatkov je opremljen z najbolj zanesljivo SSL transportno kodo. Sistem uporablja kriptografsko napravo, certificirano v skladu s standardom FIPS 140-2 Level 3. WSPay izpolnjuje vse zahteve glede varnosti spletnih plačil, ki jih predpisujejo vodilne karticne blagovne znamke.

Nadzor

Kadar koli lahko zahtevate pregled vseh osebnih podatkov, ki smo jih prejeli od vas. Te podatke lahko na vašo zahtevo posodobimo, popravimo ali izbrišemo (če so ti podatki še vedno v naših zbirkah osebnih podatkov) ali jih v prihodnje prenehamo uporabljati. Če želite to pravico uveljaviti, nas preprosto kontaktirajte na info@www.ullapopken-croatia.hr

Elektronska komunikacija

Z obiskom spletne trgovine www.ullapopken-croatia.hr se strinjate z komunikacijo v elektronski obliki in vsi dogovori, obvestila, objave in druge vsebine, poslane v elektronski obliki, izpolnjujejo zakonski okvir, kot da bi bile pisne.

Povezave

Naredimo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da morebitne preusmeritve z naših spletnih strani vas in/ali vašega otroka usmerijo na spletna mesta, katerih vsebina je kakovostna v smislu, da ne spodbuja negativnosti. Vendar se strani in naslovi na spletu hitro spreminjajo in ne moremo vedno zagotoviti vsebine vsakega naslova, na katerega vas usmerimo.

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke v zvezi s politiko zasebnosti na spletni strani ullapopken-croatia.hr ali glede vaših izkušenj s tem spletnim naslovom, nas kontaktirajte na: info@ullapopken-croatia.hr

Spremembe in prenehanje Politike zasebnosti na spletni strani ullapopken-croatia.hr

Ulla stil d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ali prekine vso ali del tega spletnega mesta in politiko zasebnosti na spletnem mestu ullapopken-croatia.hr. Spremembe začnejo veljati z objavo na tem naslovu ali ko so uporabniki obveščeni. Politika zasebnosti velja, dokler ne prekinete vi ali Ulla stil d.o.o. Vaša prekinitev, ki je možna kadar koli, pomeni prenehanje uporabe te strani in preklic vseh materialov in vsebin, prenesenih in uporabljenih z iste spletne strani.

Politika piškotkov

1. O PIŠKOTKIH IN NAČINU UPORABE

Kaj so piškotki, kako delujejo in za kaj se lahko uporabljajo?

Preprosto povedano, piškotki so podatki, shranjeni v vašem računalniku (shranjeni na spletnih mestih, ki jih obiščete).

Piškotki običajno vsebujejo nekatere vaše nastavitve (nastavitve internetnega brskalnika, kot je vaš želeni jezik ali naslov). Pozneje, ko znova odprete isto spletno stran, vaš spletni brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo tej strani. Na ta način lahko spletna stran obdeluje in prikazuje informacije, prilagojene vašim potrebam in navadam.

Piškotki lahko shranijo širok nabor informacij, vključno z osebnimi podatki (kot je vaše ime ali e-poštni naslov). Vendar pa je takšne podatke mogoče shraniti le, če to dovolite - spletna mesta ne morejo dostopati do informacij, ki jim jih niste dali, in ne morejo sami dostopati do drugih datotek v računalniku.

Na zaupanja vrednih spletnih mestih lahko piškotki izboljšajo vašo izkušnjo, saj vam omogočajo, da se spomnite svojih želja in potreb ter preskočite prijavo pri vsakem obisku. Toda nekateri piškotki, kot so tisti, ki shranjujejo oglase, lahko ogrozijo vašo zasebnost s sledenjem krajev, ki jih obiščete.

Privzeto shranjevanje in pošiljanje piškotkov nista neposredno vidna. Lahko pa spremenite nastavitve svojega internetnega brskalnika tako, da izberete, ali želite odobriti ali zavrniti posamezne zahteve za shranjevanje piškotkov. Prav tako lahko vklopite samodejno brisanje vseh shranjenih piškotkov, ko zaprete spletni brskalnik.

Odločitev o tem, katere informacije (in kako) bodo shranjene, je v vaših rokah.

2. VRSTE PIŠKOTKOV

Začasni piškotki ali sejni piškotki

Ko zaprete internetni brskalnik, se odstranijo iz računalnika. Uporabljajo jih za shranjevanje začasnih informacij, kot so predmeti v nakupovalnem vozičku.

Stalni (shranjeni) piškotki

Ko zaprete internetni brskalnik, ostanejo na vašem računalniku. Za shranjevanje podatkov, na primer prijavnega imena in / ali gesla, uporabljajo spletna mesta, zato se vam ni treba prijaviti vsakič, ko obiščete določeno spletno mesto. Trajni piškotki lahko ostanejo shranjeni na vašem računalniku dneve, mesece in celo leta.

Piškotki prve strani

Prihajajo s spletnih mest, ki si jih ogledujete, in so lahko trajni ali začasni. S temi piškotki lahko spletna mesta shranijo podatke, ki jih bodo znova uporabili ob naslednjem obisku tega spletnega mesta.

Piškotki tretjih oseb

Prihajajo prek oglasov in drugih spletnih mest (tretje osebe), katerih koda je običajno navedena na spletnem mestu, ki si ga ogledujete. S temi piškotki lahko spletna mesta spremljajo uporabo interneta v tržne namene.

3. ZA KATERE NAMENE UPORABLJAJO SPLETNA MESTA V LASTI DELNIŠKIH DRUŽB UPORABLJAJO PIŠKOTKE?

• Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje

• Za spremljanje in analizo uporabe in prometa na naših spletnih straneh

• Za prikazovanje oglasov

• Za pravilno delovanje strani (v primerih, ko je to potrebno)

Piškotki nam pomagajo pri zgoraj navedenem in vanje nikoli ne shranjujemo vaših osebnih podatkov.

Večina spletnih mest uporablja to ali podobno prakso in po predpisih Evropske unije od 25.03.2011. pred shranjevanjem teh podatkov smo dolžni zaprositi za vaše soglasje.

Z uporabo naše spletne strani se šteje, da se strinjate s shranjevanjem piškotkov.

Če onemogočite in/ali blokirate shranjevanje piškotkov, lahko še vedno brskate po naši spletni strani, vendar obstaja možnost, da vam nekatere njihove funkcije/funkcije ne bodo na voljo.

4. PIŠKOTKI TRETJIH OSEB IN NJIHOVA IZKLJUČITEV

Uporabljamo več zunanjih storitev, ki lahko shranijo piškotke tretjih oseb:

1. Socialna omrežja

Obiskovalci se lahko prijavijo/registrirajo prek lastnih računov na družbenih omrežjih, delitev vsebine na družbenih omrežjih pa lahko povzroči shranjevanje piškotkov na računalniku obiskovalca.

2. Merjenje uporabe / obiskanosti

Za merjenje prometa uporabljamo sistem Google Analytics. Če želite izklopiti shranjevanje piškotkov, lahko to storite na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Oglaševanje

Poleg oglaševalskega sistema Google AdWords lahko piškotke shranijo tudi drugi oglaševalski sistemi, prek katerih naši partnerji prikazujejo svoje oglase, na primer: OpenX Source, Gemius, Your Online Choices, Onemogočanje spletnega vedenjskega oglaševanja

Preberite, kako Google to počne tukaj: http://www.google.com/privacy_ads.html

5. KAKO ONEMOGOČITI/IZKLJUČITI SHRANJEVANJE PIŠKOTKOV?

Z onemogočanjem / blokiranjem piškotkov se odločite, ali dovolite shranjevanje piškotkov na vašem računalniku. V spletnem brskalniku lahko nadzirate in prilagajate nastavitve.

Za več informacij o nastavitvah piškotkov sledite povezavi (odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate):

Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95582)

Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/hr/kb/Brisanje%20kola%C4%8Di%C4%87a )

Internet Explorer (http://windows.microsoft.com/hr-hr/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-10 )

Opera (http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/)

Safari (https://support.apple.com/en-us/HT201265 )

 

Opomba: Blokiranje vseh piškotkov pomaga zaščititi vašo zasebnost, vendar lahko omeji vašo izkušnjo na nekaterih spletnih mestih.