Brezplačna dostava za zneske nad 89,99 €!
Personal menu
Išči

Načini plačila

PLAČILO PO POVZETJU

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam po prejemu naročila in potrditvi le-tega pošiljko pošljemo na vaš kontaktni naslov, ob prevzemu pošiljke pri kurirju pa morate plačati odkupnino v vrednosti naročenih artiklov z DDV + stroški pošiljanja.

 

PLAČILO S SPLOŠNIM PLAČILOM ALI INTERNETNIM BANČNIŠTVOM

Kupec je dolžan plačati s splošno položnico ali internetno banko v 24 urah od trenutka naročila. Pošiljamo ga po tem, ko banka izvede naročilo. V referenčni številki je potrebno navesti številko naročila, plačilo pa se izvede na IBAN HR4823400091110492807 odprt pri Privredni banki Zagreb d.d.

 

PLAČILO VIRMAN (DRUŽBA)

Po oddaji naročila in v 24 urah vam bomo po e -pošti, ki ste jo navedli pri naročanju, poslali ponudbo. Naročeno blago plačate po ponudbi v roku 24 ur, po prejemu plačila pa bo naročeno blago poslano na vaš naslov.

PLAČILO S KREDITNO KARTICO

Na strani WSPay izberite vrsto kreditne kartice, s katero plačujete, in vnesite zahtevane podatke. Ko potrdite svoj nakup, boste videli potrditev naročila, ki bo poslana na vaš elektronski naslov. Sistem WSPay vam bo po e-pošti poslal potrdilo o avtorizaciji vaše kartice za določen znesek. Zaradi vaše zaščite nam sistem WSPay ne dovoljuje, da zaračunamo več od odobrenega zneska, niti da si ogledamo številko vaše kreditne kartice.